By_ForSootH Site Admin
Mesaj Sayısı : 199 Nerden : Şehr-i İsTanbuLL Takım : Futbol, Web Master Kişisel İleti : TurKısH RaaP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Aşk Nickleri C.tesi Ara. 27, 2008 8:41 pm | |
| Aşk Nickleri
* Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. * Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum... * Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa. * Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle * Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... * Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. * 1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin? * Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce. * 1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin. * Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!! * HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. * Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI! * Aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım * Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak! * Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever... * Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var * Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. * Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye * Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım. * Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın! * Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. * Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! * Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. * Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM" * Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir! * 1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! * Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla! * Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! * Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin! * Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sana. * Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi. * Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama. * Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! * Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. | |
|
nihosh_96 VİP | Özel Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 28 Nerden : İsTanBuL Takım : GaLaTasArAy Kişisel İleti : çok mutluyum =sevgilimle barıştım >>>> burağım bnm Ruh Hali : Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Cuma Ocak 02, 2009 2:23 pm | |
| ayyhhh ağlıcam choq gsller yha | |
|
cRaZy_shiRqh VİP | Özel Üye
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Cuma Ocak 02, 2009 5:55 pm | |
| Amn bosVer be niHan asqh için aqLanıLırmı...deqmeZ...! | |
|
By_Rapçı Site Admin
Mesaj Sayısı : 310 Yaş : 34 Nerden : İstanbul Takım : Fenerbahçe Kişisel İleti : Grafiker Ruh Hali : Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: Aşk Nickleri C.tesi Ocak 03, 2009 5:25 pm | |
| Türkçemizi Lütfen düzgün kuLLanaLım ...! | |
|
nihosh_96 VİP | Özel Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 28 Nerden : İsTanBuL Takım : GaLaTasArAy Kişisel İleti : çok mutluyum =sevgilimle barıştım >>>> burağım bnm Ruh Hali : Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Aşk Nickleri C.tesi Ocak 03, 2009 8:16 pm | |
| baş üstüne komutanım=)))ehu ehu ehu....git işine caner yha:Dsanki kim kullanıo da biss kullancas dime gisem kısss=)))) | |
|
By_ForSootH Site Admin
Mesaj Sayısı : 199 Nerden : Şehr-i İsTanbuLL Takım : Futbol, Web Master Kişisel İleti : TurKısH RaaP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Aşk Nickleri C.tesi Ocak 03, 2009 8:30 pm | |
| Herkez böle düşünürse vay bu memleketinn haline... Herkez öle değil ama sen öle olabilirsin Nihan.. | |
|
nihosh_96 VİP | Özel Üye
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Paz Ocak 04, 2009 11:05 am | |
| tmm aygün caner o lafı <aten yha bana yada giseme söledi sn düsgün kullan ama bn nette yası yasarken böle kullanıorum var mı dicceeen bişi???? | |
|
By_ForSootH Site Admin
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Paz Ocak 04, 2009 12:50 pm | |
| Sana karışamıcağım için yok ama ben sadece bi öneride bulundum nede olsa önerii ister uygula ister uygulama.... | |
|
nihosh_96 VİP | Özel Üye
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Paz Ocak 04, 2009 3:02 pm | |
| önerin için teşekkür ederim aygüncüm bn bu teklifi düşünücem fakat kararımı verdim yoqum...... | |
|
cRaZy_shiRqh VİP | Özel Üye
| Konu: Geri: Aşk Nickleri Ptsi Ocak 05, 2009 6:34 pm | |
| | |
|