* Gaffurun En Çok hit alan replikleri ; * - sen benim arkadaşlarımı begenmüyormüsün?? * -Bi akşam bize gelsene? * -Bana Nie haber verilmiyorrr!? * -Çöpü almaya kapıya geliyorum, Çalıyorum çalıyorum açmıyorsun... Ne Ayak ? * -Aleme Akalım * -Anladın sen anladın... * -Gelsen Tam süper olacak * -Cafede takılalım mı? * -Gaffur Kendi Kendine söyle der; Gidelim Gaffur * -Beni niye eklemedin?? Beni beğenmiyor müsün?? * -olur mu canım..yani aşk olsun..gerçekten böle düşüncelerim yoktur..bir anda aklımdan gidivermiş yoksa başka bişi değil yani... * -Ölümüne KankayıZZZZZ * -Saçlarını uzatsan süper olcak * -Gözüne noldu? * -Ne o Bi Sakıncasımı var?!?! * -Beni beğenmiyormusun? * -Nasılım ?!?! * -Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn? * -Beni niye çagırmadın Beni beğenmiyormusun? ? * * Gaffur Aksoy Kimdir; * Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur. ) (fasla bilgi yok) * Hobileri ; * 1. hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar. * 2. hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini ifade ediş tarzıymış, babası öyle diyor)